Inmiddels is er een brief met een update verstuurd naar alle deelnemers en relaties. Mocht de brief niet zijn ontvangen stuur dan een mailtje waarna de brief alsnog wordt verstuurd! 

Binnen onze organisatie zetten wij volop in op de preventie van besmetting met het coronavirus. Om de risico’s zoveel mogelijk te beperken zijn genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen. Deze maatregelen zijn bedoeld ter bescherming van zowel de gezondheid van onze deelnemers als de gezondheid van ons team.

Hieronder lees je wat deze maatregelen inhouden:
• Onze dagbesteding aan de Thorbeckestraat 1 te Heerenveen is vanaf dinsdag 17 maart tot en met dinsdag 28 april 2020 gesloten.
• Onze ambulante (individuele) begeleiding zal in de periode van dinsdag 17 maart tot en met dinsdag 28 april 2020 hoofdzakelijk telefonisch plaatsvinden.
• Wij streven er naar minimaal éénmaal per week telefonisch contact te hebben met onze deelnemers van zowel de dagbesteding als de individuele begeleiding.
• Alle afspraken die in bovengenoemde periode zijn gemaakt komen te vervallen. Hiervoor worden na 28 april nieuwe afspraken gemaakt. uiteraard zijn wij met de genoemde maatregelen ook afhankelijk van de beschikbaarheid van ons team, de maatregelen die door de overheid genomen worden, en vragen daarvoor ook begrip. Wel volgen wij met bovenstaande maatregelen zoveel mogelijk het landelijke beleid en de adviezen van de gemeente (https://www.heerenveen.nl/nieuws/burgemeestervan-der-zwan-over-corona).

Vragen?
De overheid geeft op hun website antwoord op veel gestelde vragen. Ga hiervoor naar www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws. Het Rode Kruis heeft een speciale hulplijn opengesteld voor advies, hulp of een luisterend oor. Deze hulplijn is dagelijks vanaf 9 uur bereikbaar op 070-4455888, of kijk op www.rodekruis.nl

Pin It on Pinterest

Share This