Sinds kort heeft het team van Dagbesteding Stukje bij Beetje haar versterkt met BBL-medewerker Vera Kleefstra–van der Eems. Ter introductie hebben wij haar een aantal vragen voorgelegd om haar iets beter te leren kennen:

Wie ben je?

Mijn naam is Vera Kleefstra–van der Eems, 27 jaar, getrouwd en kom uit Grou. Hier woon ik inmiddels bijna 4 jaar, daarvoor heb ik in Leeuwarden en Vrouwenparochie gewoond.

Welke opleiding doe je en in welk jaar zit je?

Ik volg de BBL-opleiding MBO persoonlijk begeleider, specifieke doelgroepen niveau 4 aan de ROC Friese Poort in Drachten.

Hoelang blijf je bij Dagbesteding Stukje bij Beetje en wat ga je precies doen? 

Het is geen stage, ik ben in dienst bij SBB. Ik heb een BBL-werkplek en dat betekent dat ik een opleiding volg en daarnaast hier aan het werk ben. Mijn contract loopt tot eind september 2022. Hopelijk wordt het daarna verlengt want ik voel mij nu al erg thuis bij SBB. Wat ik ga doen, is het meedraaien op de dagbesteding en de ambulante zorg zodat ik de deelnemers van stukje bij beetje verder kan helpen in hun dagelijks leven.

Wat wil je gaan leren?

Wat ik in mijn BBL-werk wil leren is het zoveel mogelijk te weten komen over de psychische beperkingen en hoe ik daar zoveel mogelijk de deelnemers bij kan helpen om het voor hen makkelijker te maken. Verder ben ik zeer geintereseerd in het zorgvak waarin mijn interesse vooral ligt bij het psychische gedeelte.

Dagbesteding Stukje bij Beetje heet Vera welkom en wenst haar veel succes!!

Pin It on Pinterest

Share This