Ben jij op zoek naar een vrijwilligersfunctie bij een warm en betrokken zorgorganisatie? Lees dan deze vacature en stuur ons je motivatie! Wie weet start jij binnenkort als vrijwilliger bij Dagbesteding Stukje bij Beetje.

Over Stukje bij Beetje

Dagbesteding Stukje bij Beetje in het centrum van Heerenveen levert zinvolle en plezierige dagbesteding, individuele begeleiding (ambulant) en arbeidsondersteuning aan kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen om op eigen kracht en met eigen kwaliteiten, aan de slag te gaan met persoonlijke uitdagingen. Met als doel en uiteindelijk resultaat dat zij zich sterker voelen in hun dagelijks leven.

In totaal werken er 10 betrokken medewerkers bij Stukje bij Beetje die samen met een aantal vrijwilligers de deelnemers de zorg en aandacht geven die ze nodig hebben.

Wat ga je doen als vrijwilliger

Je gaat meelopen en meewerken met het team van Stukje bij Beetje. Als vrijwilliger ondersteun je de begeleiding van een veelzijdige doelgroep. Je helpt waar nodig; bijvoorbeeld bij het ophalen en wegbrengen van de deelnemers in ons eigen busje of het doen van lichte schoonmaakwerkzaamheden. Lijkt het jou leuk om deze werkzaamheden binnen onze kleinschalige organisatie uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent communicatief sterk, in bezit van een rijbewijs B en kunt je goed inleven in onze deelnemers. Je bent enthousiast, hebt affiniteit met de doelgroep en je bent initiatiefrijk.

Wat biedt Stukje bij Beetje jou?

  • Een leuke en leerzame vrijwilligersfunctie;
  • Goede begeleiding van een dynamisch team;
  • Een (kleine) onkostenvergoeding

Heb je interesse?

Stuur dan je CV en motivatie naar sbb@stukjebijbeetje.net o.v.v. vrijwilliger

Pin It on Pinterest

Share This