Over ons

Stukje je Beetje biedt zorg aan kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en/of bijkomende psychische of psychiatrische problematiek. Dit doen we met oog voor individuele behoeftes en mogelijkheden.

Dagbesteding

Op de dagbesteding van Stukje bij Beetje in het oude Kantongerecht in Heerenveen wordt de mogelijkheid geboden om te werken aan jezelf; werken aan je zelfredzaamheid, het ontwikkelen van een dagstructuur en/of het participeren in de groep. Er zijn verschillende creatieve activiteiten die ondernomen kunnen worden; denk aan keramieken, schilderen, tekenen maar ook voor handwerken, een spelletje spellen en een (goed) gesprek ben je hier op juiste plek. 

Ambulante begeleiding

Met de ambulante begeleiding van Stukje bij Beetje begeleiden wij de cliënt thuis of in zijn of haar directe omgeving. Ambulante begeleiding stimuleert de zelfredzaamheid in de eigen omgeving en deze begeleiding is altijd afgestemd op ieders specifieke hulpvraag.

Kinderen/jongeren

Stukje bij Beetje ondersteunt kinderen/jongeren die door opgroei- en opvoedingsproblemen dreigen vast te lopen en geen toekomstmogelijkheden meer zien en steeds in conflict raken met hun omgeving, negatief en boos zijn. Met de intensieve behandeling van Stukje bij Beetje wordt de nadruk gelegd op wat een jongere wel kan waardoor er weer zelfvertrouwen ontstaat zodat ze aan hun toekomst werken.

 

Archief

Pin It on Pinterest

Share This