Volg jij een Mbo BBL-opleiding persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen en ben je op zoek naar een stage/werkplaats bij een warm en betrokken zorgorganisatie? Lees dan deze vacature en stuur ons je sollicitatie! Wie weet start je binnenkort met jouw stage/werkplaats bij Dagbesteding Stukje bij Beetje.

Over Stukje bij Beetje

Dagbesteding Stukje bij Beetje in het centrum van Heerenveen levert zinvolle en plezierige dagbesteding, individuele begeleiding (ambulant) en arbeidsondersteuning aan kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen om op eigen kracht en met eigen kwaliteiten, aan de slag te gaan met persoonlijke uitdagingen. Met als doel en uiteindelijk resultaat dat zij zich sterker voelen in hun dagelijks leven.

In totaal werken er 8 betrokken medewerkers bij Stukje bij Beetje die samen met een aantal vrijwilligers de deelnemers de zorg en aandacht geven die ze nodig hebben.

Wat ga je doen als stagiair/medewerker?

Je gaat meelopen en meewerken met het team van Stukje bij Beetje. Als persoonlijk begeleider in opleiding geef je begeleiding en ondersteuning aan een veelzijdige doelgroep met allerlei verschillende leeftijden en beperkingen. Je helpt ze om zo volwaardig mogelijk aan hun doelen te werken en met het bevorderen of in stand houden van hun kwaliteiten. Dit doe je door middel van activiteiten waaronder het creatief bezig zijn. Hiernaast voer je de benodigde rapportages/zorgplannen in en neem je actief deel aan het centrale teamoverleg. Lijkt het jou leuk om deze werkzaamheden bij onze kleinschalige organisatie uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent momenteel bezig met een Mbo-opleiding persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen en je zoekt een BBL-stage/werkplek en wilt ervaring opdoen met deze doelgroep.

Je bent communicatief sterk en kunt je goed inleven in onze deelnemers. Je bent leergierig, enthousiast, creatief en neemt het initiatief.

Wat biedt Stukje bij Beetje jou?

  • Een leuke, leerzame stageplaats;
  • Goede begeleiding;
  • Afwisseling;
  • MBO BBL-vergoeding.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar sbb@stukjebijbeetje.net o.v.v. stage/werkplek

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Pin It on Pinterest

Share This