Debby Prins

Sinds kort heeft het team van Dagbesteding Stukje bij Beetje haar versterkt met stagiaire Debby Prins. Ter introductie hebben wij haar een aantal vragen voorgelegd om haar iets beter te leren kennen:

Wie ben je?

Mijn naam is Debby Prins, ben 18 jaar en kom uit een klein dorpje Blesdijke, zo’n 20 km buiten Heerenveen.

Welke opleiding doe je en in welk jaar zit je?

Ik volg de opleiding MBO persoonlijk begeleider, specifieke doelgroepen niveau 4 op het Deltion College in Zwolle.  

Wat ga je precies doen bij Dagbesteding Stukje bij Beetje?

Het huidige schooljaar (wat loopt tot juli 2020) loop ik stage bij Desteding Stukje Bij Beetje. Een afwisselende stage waarin ik de meeste dagen mee help op de groep en eenmaal per week ga ik mee in het ambulant begeleiden van deelnemers. Kortom ik loop met collega’s mee in het dagelijkse programma op de groep en assisteer waar nodig. Dit is ook de bedoeling bij het stukje ambulant begeleiden. Ik wil dit vak leren. Uiteindelijk is het doel uiteraard om ook bepaalde zaken zelfstandig te kunnen oppakken, zoals activiteiten begeleiden.  

Wat wil je gaan leren?

Ik heb veel zin in dit jaar, met nieuwe mensen en nieuwe ervaringen! 

Pin It on Pinterest

Share This