Vetbollen-productie

Beter laat dan nooit; de beste wensen voor 2021. Maak er een goed jaar van! Het is alweer de tweede week van het jaar en er wordt druk gewerkt op de dagbesteding. Kijk hier de Vetbollen-productie @ SBB!  

Kerstdagen bij Stukje bij Beetje

Ook dit jaar zijn wij tijdens de Kerstdagen gesloten. Het zijn bijzondere tijden waar we in zitten. Met dit bericht wensen wij iedereen prachtige Kerstdagen toe. Maandag 28 december tot en met 31 december 2020 zijn wij weer geopend. Daarna zien we jullie in het nieuwe...

Mondkapje verplicht

Vanaf dinsdag 1 december 2020 is het verplicht een mondkapje te dragen wanneer je je beweegt door het pand van Stukje bij Beetje. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RVIM.

Vera Kleefstra – van der Eems

Sinds kort heeft het team van Dagbesteding Stukje bij Beetje haar versterkt met BBL-medewerker Vera Kleefstra–van der Eems. Ter introductie hebben wij haar een aantal vragen voorgelegd om haar iets beter te leren kennen: Wie ben je? Mijn naam is Vera Kleefstra–van der...

Bingo

Afgelopen week was er een heuse Bingo op onze dagbesteding. Het was een gezellige middag volop plezier voor zowel de deelnemers als de begeleiders!  

Periodieke keuring

Keurmeester Nullast uit Sneek heeft de periodieke keuring van de elektrische gereedschappen uitgevoerd volgens de daarvoor geldende NEN-normen en alles is weer goed gekeurd!!  

Pin It on Pinterest