Dagbesteding Stukje bij Beetje in het oude kanton gerecht in Heerenveen is afgelopen week in het kader van Heel Heerenveen Bakt verrast door serviceclub Lions 2.0 met een aantal overheerlijke taarten. De deelnemers van de dagbesteding hebben er erg van genoten en zijn de bakkers erg dankbaar.

Naast deze traktatie wil Stukje bij Beetje ook alle mensen bedanken die gereageerd hebben op de oproep voor puzzels en creatief materiaal voor de deelnemers van deze dagbesteding. Voorlopig kan de dagbesteding weer vooruit met alle puzzels en creatieve materialen die door meerdere mensen zijn aangeleverd. Er is nog wel behoefte aan hout, technisch lego en/of bouwpakketten. Dit zodat de deelnemers van de dagbesteding hun creativiteit nog verder kunnen ontwikkelen. Wil jij hout dan wel een bouwpakket aanleveren, mail dan naar: sbb@stukjebijbeetje.net dan wordt er een corona-proof afspraak gemaakt.

Stukje bij Beetje levert zinvolle en plezierige dagbesteding, individuele begeleiding en arbeidsondersteuning aan kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen om op eigen kracht en met eigen kwaliteiten, aan de slag te gaan met persoonlijke uitdagingen. Met als doel en uiteindelijk resultaat dat zij zich sterker voelen in dagelijks leven.

 

Pin It on Pinterest

Share This